NO39712/11 Kvitsteindalens E-Hedda (Nj(k)ch Njch Austbakkens Z-Tiril – Guriskogens Tob Freke) og DK13422/2006 DKjch DKbrch Bøgeskovens Gus (Nj(k)ch Njch Stubbestulens Krutt – Kragborgs Mille)

På grunn av strålende resultater fra A-kullet har jeg valgt å gjennomføre en parring til fra denne kombinasjonen. Alle avkomma fra A-kullet har vist stor jaktlyst, godt gemytt og A-hofter på alle de sju som er rønket. Fem er vist på prøve og fire er premiert. Tre av avkomma kvalifiserte seg til Norsk Derby. Tre av disse er også premiert i AK og alle tre har 1.AK og kvalifisert til vinnerklasse i en alder av 2 år og 2 mnd:-). I tillegg har ei tispe to vk-premier i to finaler:-)
Resultater så langt i A-kullet 2 år og 2 mnd:
– 3*1UK

– 5*2.UK

– 2*3UK

– 3*1.AK

– 2*2.AK

– 1*3.AK

– 1* 3.VK finale

– 1* 1.VK finale og vinner av Rolf Sevendal Minneløp

Resultatet B-kullet (Kvitsteindalens E-Hedda og Fallvindens D-Mattis) 11 mnd:

– 1*1.UK

– 2*3.UK

Hedda vil bli parret på neste løpetid som vil finne sted sensommer/høst 2017
Valpene vil bli solgt til aktive hundefolk som vil prioritere å jakte masse samt og vise fram hundene på jaktprøver. Du vil bli fulgt opp med valpesamling i løpet av det første året. Dette vil være uten ekstra kostnad for deg. I tilegg vil du få hjelp utover dette også hvis det skulle være behov.  Er du en av disse så ta kontakt på tel: 92841401 eller e-post:[email protected]

For mere info om kullet og hundene gå inn her