På grunn av økende belegg i vårt populære hundepensjonat søker vi med dette etter ny ansatt hos oss med snarlig tiltredelse!!

Brandsegg Hundepensjonat er et topp moderne pensjonat 10 km øst for Steinkjer i Ogndal og er det eneste hundepensjonatet i Steinjer kommune som er godkjent av Mattilsynet og kommunen. Vi har som målsetting å være det ledende hundepensjonat i området hvor det skal være et trygt og trivelig sted å plassere hundene.

Vi har omgående ledig stilling nå i sommer med mulighet til forlengelse til en person som er over gjennomsnittet glad i hunder og som er villig til å være med å drive vårt hundepensjonat som har ca 30 plasser. Personen som skal jobbe sammen med oss vil få mulighet til en variert arbeidsdag med mange forskjellige hunder.  Arbeidet vil bestå i generell drift av hundepensjonatet slik som booking, mottak og utlevering av hunder, lufting av hunder, renhold, salg av hundefor og hundeutstyr, samt ved behov hjelpe til under trening av fuglehunder. I tillegg vil ny arbeidstaker få mulighet til å selv å påvirke hvor mye det er aktuelt å jobbe hos oss.

For å komme i betraktning må den som ønsker å jobbe hos oss ha følgende kvalifikasjoner:

  • Ha god kjennskap til og erfaring med hund, og er over gjennomsnittlig interessert i hunder
  • Være blid og omgjengelig
  • Være pålitelig og nøyaktig
  • Være fleksibel
  • Kunne arbeide alene og sammen med andre
  • Må ha førerkort og disponere bil
  • Oppgi referanser ved forespørsel

 

Synes du dette kan være noe for deg?? Ta kontakt snarest for en prat!!

Mer informasjon om oss og hvor vi holder til finner du her på www.brandseggsondre.no, eller du kan ringe Rune på tlf. 928 41 401

Søknad med CV sendes på e-post til [email protected]

Søknader og henvendelser behandles fortløpende så vær rask