Nytt år med nye muligheter:-)
Vi ser fram til nok et fantastisk år her i vårt hundepensjonat. I tillegg til hundepensjonatet er vårt lufteområde flittig brukt av mange hundeeiere. Husk å fornye den årlige avgifta for 2018. Dette gjør du her på hjemmesida med å fylle ut skjema for luftekort. Da vil du få en e-post tilbake med betalingsopplysninger. Årsavgifta er den samme som i fjor kr 500,-. Husk å vær flittig med å plukke opp hundemøkk. Poser ligger i kasse ved inngangen:-)

Når det gjelder duetreninga har også i fjor vært mange innom her. Mange flinke ekvipasjer har det vært og det er givende å se hvor stor framgang hundene har med denne treninga. Vi har holdt på helt fram til jul. Vi har starta allerede med treninga nå i 2018 så er det behov for trening nå enten før vinterprøvene eller jakta ta kontakt. I og med at det kun er lyst i få timer på dagen nå i januar blir det trening på dagtid eller helg. Fra litt ut i februar prøver vi oss på ettermiddager.

I hundepensjonatet har vi hatt mange gjester i 2017. 2017 har vært det året med flest hunder her siden oppstarten i 2009. Vi synes det er meget givende og lærerikt å få jobbe med så mange og forskjellige hunder. Vi jobber intenst med at hver enkelt gjest skal få et bra opphold og gode opplevelser her hos oss. Med så mange hunder samlet på ett sted er det også en utfordring med å unngå smittsomme sykdommer. Dette har vi imidlertid klart:-). Det er flere grunner til det, men en av grunnene er at eierne til våre gjester er flinke til å vaksinere sine hunder. Ingen slipper inn her uten gyldig vaksinasjonsattest. Den beste forsikringen for å holde hunden din frisk på er å oppsøke veterinær hvert år for vaksinering! Fravær av sjukdommer avhenger også av renhold. Her hos oss blir alle rom og bur vasket med klor hver morgen. Dette er helt avgjørende for å opprettholde et sjukdomsfritt miljø.
Fra 1.2.2018 har vi endret våre priser noe. Forrige prisendring var fra januar i 2013. Tillegg for søn/helligdager er for eksempel tatt bort.

Salget av hundefòr går jevnt og trutt. Spesielt vårt kjøttfòr Norwegian Polar. Fantastisk fullfòr som egner seg meget godt til både jakthunder og hunder med utfordringer med både pels og mage. Selges i 20 kilos blokker som er lette å dele opp i kilospakker.
Vårt tørrfòr Uniq er også et fòr som mange kjøper. Bruker det selv på mine hunder sammen med Norwegian Polar. Våre gjester får også dette fore i pensjonatet. Vi fører valpefòr, jaktfòr og vanlig vedlikeholdsfòr.
Vi har også et rikholdig utvalg av hundeutstyr fra Non-Stop Dogwhere. Forskjellige typer jaktdekken, potesokker, varmedekken, kløv, diverse halsbånd samt kobbel.

Ønsker med denne informasjonen alle våre gjester og samarbeidspartnere fortsatt Godt Nyttår og vi ser fram til det nye året