Nok en fantastisk vintersessong er tilbakelagt:-). Flere av hundene fra Brandsegg Søndre har sanket gode premier. Både hunder fra A-kullet og B-kullet. Hundene fra B-kullet har hatt sin siste sesong i unghundklassen. Til høsten starter for alvoret i voksenklassen!
Spesielt gledelig er det at Bivdar til Rune Mikalsen har fåt 2*1.uk i vinter. Masse gratulere med det. Med det har 3 hunder også fra B-kullet oppnådd høyeste premie i uk. Både B-Tiril, B-Wilma og B-Ludvik har også i vinter vært på premielista!

Alot har startet noen ganger i vk uten og lykkes. Imidlertid har hun hentet to premier i ak.-)

Vår egen Hedda har blitt stil en gang i vk denne vinteren uten å lykkes. Løpetid og parring har satt en videre stopp for deltakelse.

Beethoven har for alvor hevda seg i vk i vinter. 4 premier har det blitt og topppremie med 1.vk m/ck nå på Saltfjellet sist helg. Med det har vi tre

Bivdar og Rune Mikalsen

hunder kvalifisert for NM-Høyfjell!!! Det tror jeg nok ikke har skjedd i strihårhistorien tidligere. Mor og to av hennes avkom!!!

Myrtel har også satt spor etter seg i vk denne vinteren. I vk-kvaliken på Lifjellprøven etter påske hadde hun tre fuglearbeid, to m/reis og en u/reis. Ny stand hvor trolig makker tar opp fugl foran. På ny stand, hennes 5. Jeg ser hun går på og tror hun bare utreder. Dommer ser imidlertid fugl letter foran henne, noe jeg ikke får med meg og dermed snipp snapp:-(
1.vk m/ck i semifinale Rolf Sevendals Minneløp og på ny i finalen som i 2017:-). Beethoven fikk ikke plass på denne prøven. I finalen lyktes vi ikke.

Tusen takk til alle dere valpekjøpere som viser fram hundene deres og som er med på å dokumentere gode egenskaper på denne flotte rasen vår!!!

B-Wilma og Terje Winther

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kommer premieoversikten:

Bivdar av Brandsegg Søndre 2*1.UK Finale Artic Cup
B-Tiril av Brandsegg Søndre 2.UK
B-Ludvik av Brandsegg Søndre  2.UK og 3.UK
B-Wilma av Brandsegg Søndre  2.UK
Alot av Brandsegg Søndre  2.AK og 3.AK
A-Myrtel av Brandsegg Søndre  1.VK m/ck semifinale Rolf Sevendal M  Finale RSM, Saltfjellprøven og Verdalsprøven
A-Beethoven av Brandsegg Søndre  2.VK kval, 2.VK finale, 4.VK semi NM-vinter og 1.VK m/ck kval Finale Lifjellprøven, finale NM-vinter
B-Tiril til Kenneth Ressem
B-Ludvik og Hans Tore Bakkeli
A-Myrtel med 1.vk m/ck RSM
Alot og Thomas Stokke