IMG_2525Hedda fødte 8 valper i går. 4 skimle hanner og 1 helbrun hanne. 2 skimle tisper og en helbrun tispe. Det vil si 5 hanner og tre tisper. Store og fine var de. Fra 324 gr til 425 gr. Hedda har vært helt fantastisk mor på alle måter. Jeg er førstegangs når det gjelder valping og var spendt på hvordan dette skulle gå. Jeg ble helt overflødig under valpinga. I det valpen var ut tok det kun sekunder før valpen var klar til amming. Alle valpene ble forløst fra fosterposen og navlestrengen ble klipt kjapt av. Fikk ikke bruk for den sløve saksa nei!!. Tenkte jeg skulle ha orden på morkakene også underveis, men det ga jeg fort opp. Hadde ikke sjans til å reagere. Har ikke sette en eneste morkake.:-)
Alle valpene har hatt vektøkning det første døgnet. fra 16 gr til 35 gr. Stille og rolig i valpekassen samt vektøkinga tyder vel på at de får nok mat. I og med at det har kommet flere hannhunder en «planlagt» har jeg noen av disse ledige. Ta kontakt via e-post eller mob: 92841401